yoga

Yoga

/Yoga
Yoga2021-05-15T09:33:10+00:00

Welkom bij Yogastudio De Lotus

In mijn studio wil ik mijn passie voor yoga graag met je delen. Zelf heb ik jaren geleden ontdekt wat yoga voor me betekent. Het is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Intussen ben ik Raja Yoga docent (E-RYT 400; La Borde Blanque ; Raja Yoga het Gooi). Ik zie het als mijn missie om je te laten ervaren wat yoga het voor jou kan betekenen.

De filosofie van yoga is al eeuwen oud en tegelijkertijd heel eigentijds en modern. Dagelijks beoefenen miljoenen mensen over de hele wereld yoga. En waarom? Omdat het iets goeds te bieden heeft. Yoga leert je meer over jezelf. Het helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Je leert je lichaam en geest kennen en gebruiken voor een goed leven; jouw leven! Een leven waar je energie van en dat je in balans houdt. Elke dag weer.

Yoga is voor iedereen. Iedereen kan starten met de beoefening ervan, ongeacht je leeftijd, gezondheid, geloof of culturele achtergrond.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan (via het aanmeldformulier) aan voor een gratis proefles:

Yoga De Lotus ** Händellaan 14 ** Veenendaal

Yoga in Coronatijd

Via het contactformulier kunt u zich inschrijven voor de yogalessen of aanmelden voor een gratis proefles. Kies het onderwerp ‘yoga’.