informatie over mijn lessen

/informatie over mijn lessen
informatie over mijn lessen2022-12-30T10:48:58+00:00

Yoga De Lotus biedt Hatha Yoga, yin yoga en Stoelyoga lessen aan kleine groepen. Welke soort yoga het best bij u past, hangt af van wat uw wensen zijn en wat u ermee wilt bereiken (zie ook: effecten-van-yoga). Om een indruk te geven van wat Yoga de Lotus kan bieden, nodig ik u uit voor een gratis proefles. Waarin u kunt ervaren wat yoga is en om kennis te maken met mijn lessen.  Aanvullend op deze lesinformatie vindt u in het Lesrooster een overzicht van alle lessen voor de komende periode.

Praktische lesinformatie

Iedere yogales duurt 75 minuten. We beginnen steeds met een meditatie om tot rust te komen. Daarna volgen de yoga-oefeningen met aandacht voor houdingen, ademhaling en ontspanning. Iedere les sluiten we af met een eindontspanning of een yoga nidra moment. Daarna is er een kopje thee.

Er zijn yogamatjes, kussentjes en dekentjes aanwezig. Een eigen handdoek of yogamat is fijn om over de mat heen te leggen. Zorg voor gemakkelijk zittende kleding, zodat er voldoende bewegingsvrijheid is.

Lukt het niet om aanwezig te zijn tijdens een les, dan kan deze in overleg altijd ingehaald worden op een ander moment.

Er zijn vier lesblokken in een jaar. Dat betekent ieder kwartaal één lesblok van 10 lessen.  De schoolvakanties worden zo veel mogelijk vrij gehouden.  Instromen is op ieder moment, tijdens ieder kwartaal mogelijk. Ook het volgen van een proefles kan op ieder moment.  Aanmelden voor een lesblok of een proefles kan via het Contactformulier. (Kies het kopje ‘yoga’ en meld of het om een proefles of een lidmaatschap gaat).

Kosten

Abonnementen zijn per kwartaal of meerdere kwartalen af te sluiten. Bij betaling van meerdere kwartalen, geldt een korting.

Studenten ontvangen 15% korting. Er zijn geen inschrijvingskosten.

Proefles: gratis
10 lessen / 1 seizoen € 110,00
20 lessen / 2 seizoenen € 209,00 / 1 les gratis
30 lessen / 3 seizoenen € 297,00 / 3 lessen gratis
40 lessen / 4 seizoenen € 396,00 / 4 lessen gratis