inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

/inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden
inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden2019-09-18T09:20:08+00:00

Hier vindt u een overzicht van inschrijvings- en annuleringvoorwaarden bij het aanbod van Orthopraktijk de Lotus. 

Wilt u deelnemen aan een activiteit uit het omschreven aanbod (workshop, cursus, of training) dan kunt u het bedrag overmaken op rekeningnummer NL06 INGB 0005 0554 55, ten name van Praktijk voor Orthopedagogiek Scherpenzeel.  Vermeld daarbij dan de titel van workshop, cursus of training en de startdatum.

  • De inschrijving is geldig na ontvangst van het verschuldigde bedrag.
  • Bij annulering van een inschrijving betaalt de deelnemer altijd een administratieve vergoeding van €15.00.
  • De inschrijving is kosteloos als de deelnemer zelf annuleert tot drie weken voor de aanvang van workshop, cursus of training. De kosten bedragen dan de €15.00 administratiekosten. 
  • Bij annulering tijdens de drie weken voor de aanvang van de activiteit, wordt de helft van het bedrag niet teruggestort. Dit om organisatorische redenen.
  • De annuleringskosten vervallen als de deelnemer zelf een vervangende deelnemer weet te regelen. Dit geldt alleen wanneer deze nieuwe deelnemer de deelnameprijs betaalt vóór aanvang van de workshop.

Annuleren kan enkel schriftelijk via een e-mail naar info@orthopraktijkdelotus.nl.

Mocht de workshop om redenen van onze kant niet doorgaan, dan brengen wij u daarvan zo tijdig mogelijk op de hoogte. Waar mogelijk wordt gezocht naar andere data. Indien dat niet mogelijk is, ontvangt u het volledige bedrag terug.

Als u zich inschrijft, aanvaardt u daarmee de annuleringsvoorwaarden.