Ik wil het anders!

/Ik wil het anders!
Ik wil het anders!2019-05-06T10:12:34+00:00

Ik geef mijn leven (anders) vorm: ik weet wat ik kan doen en pak dat ook aan!

  • ‘Ik zou zo graag meer….’
  • ‘Waarom lukt het me nog steeds niet om een gezonde leefstijl en een gezond gewicht vast te houden? Ik heb al veel geprobeerd, maar alles werkt maar even’.
  • ‘Ik zou graag wat meer (echte) vrienden hebben, een breder sociaal leven. Hoe pak ik dat aan? ‘
  • ‘Wat maakt toch dat ik blijf hangen in iets dat ik eigenlijk al lang beu ben (een baan, relatie(s), mijn leefstijl op dit moment), maar niet van ‘los’ kom? Hoe kan ik mijzelf hiervan bevrijden en bewust kiezen voor de een richting die ik wil?’.
  • Anderen leven zo veel gemakkelijker en hebben veel meer succes in hun leven….’
  • ‘Ik weet dat ik het anders kan, ik heb ideeën genoeg, en ik wil dat ook graag. Maar waarom lukt het me dan nog steeds  niet niet om dat aan ook te pakken?’

Als je je hierin herkent, dan is de cursus ‘Ik wil het anders’ wellicht iets voor jou. In deze 3-daagse cursus, bieden we een andere aanpak op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt het aanbod niet alleen vernieuwend en praktisch, maar het blijkt ook bijzonder effectief.  Veranderingen beklijven niet alleen beter, ze kunnen ook na afloop van de cursus gemakkelijker voortgezet en ‘ uitgebouwd’ worden in het dagelijks leven.

Het doel dat we nastreven is een cursus die holistisch is in zijn vorm. Dat wil zeggen dat we werken vanuit lichaam én geest. Deelnemers leren hoe ze een betere balans vinden en kunnen behouden. Daardoor zullen ze meer evenwicht ervaren; en van daaruit evenwichtiger keuzes kunnen maken. Dat betekent ook dat er naast aandacht voor theorie, ook ruim aandacht is voor praktijk. In de groep werken deelnemers aan de eigen doelen en veranderwensen (op maat).

In de uitwerking integreren we technieken uit verschillende disciplines. Een mens is meer dan wat hij denkt of wat hij voelt of doet. In ons leven, in wie wij zijn, hangt alles met alles samen. Ons denken met ons voelen, ons lichaam met onze geest. Van dit gegeven maken we gebruik in de aangeboden werkvormen.

Dus, Als je vindt dat het nu de tijd is om eens een pas op de plaats te maken en na te denken over keuzes in je leven, dan is dit je kans. Overzie wat het leven je tot nu toe bracht en maak daarin opnieuw je keuzes. Werk aan een positieve toekomst voor jezelf. Bereik de doelen die je wilt op jouw manier en voel je evenwichtig en in balans. Geloof weer in jezelf en wat je kunt en handel daarnaar.