ik wil het anders!- lees meer

/ik wil het anders!- lees meer
ik wil het anders!- lees meer2019-05-06T10:41:41+00:00

Wat is het doel van de cursus?

Aan de hand van je eigen vragen en veranderwensen, maak je je eigen plan op maat en gaat daarmee aan de slag. We werken in kleine groepen. Wat de deelnemers bindt is de wens die ze hebben om een aspect, of misschien wel meerdere aspecten van hun leven te veranderen in een richting die ons beter past. Binnen de groep werkt ieder aan zijn eigen persoonlijke doelen en veranderwensen (op maat), maar zijn er ook gezamenlijke elementen die door allen goed te gebruiken zijn.

We bieden een cursus, die holistisch is in zijn vorm. Dat wil zeggen dat we werken vanuit lichaam en geest, mét lichaam en geest. Deelnemers leren hoe ze een betere balans vinden en kunnen behouden. Daardoor zullen ze meer evenwicht ervaren; en van daaruit evenwichtiger keuzes kunnen maken. Dat betekent ook dat er naast aandacht voor theorie, ook ruim aandacht is voor praktijk.

Na afloop:

  • Heb je meer innerlijke zekerheid en zicht op wat je wilt bereiken
  • Heb je meer zelfvertrouwen om dit succesvol aan te pakken
  • Werk je concreet, stap voor stap, planmatig aan jouw veranderwensen
  • Ben je in staat om jezelf (terug) in balans te brengen op lichamelijk, geestelijk en gevoelsniveau
  • Geven cursisten vaak aan zich beter over zichzelf te voelen (groter gevoel van eigenwaarde) en over het algemeen gelukkiger

Praktisch gezien integreren we technieken uit verschillende disciplines. Een mens is meer dan wat hij denkt of wat hij voelt of doet. In ons leven, in wie wij zijn, hangt alles met alles samen. Ons denken met ons voelen, ons lichaam met onze geest. Van dit gegeven maken we gebruik in de aangeboden werkvormen, waarin principes van de positieve psychologie en een andere manier van denken, verweven zijn met elementen uit de mindfulness en yoga.

Dus, Als je vindt dat het nu de tijd is om eens een pas op de plaats te maken en na te denken over keuzes in je leven, dan is dit je kans. Overzie wat het leven je tot nu toe bracht en maak daarin opnieuw je keuzes. Werk aan een positieve toekomst voor jezelf. Bereik de doelen die je wilt op jouw manier en voel je evenwichtig en in balans. Geloof weer in jezelf en wat je kunt en handel daarnaar.

Data: najaar 2019; woensdag 9 en 23 oktober, woensdag 6 november 2019; van 9.30 tot 16.30 uur.

Locatie: Midden Nederland; locatiegegevens worden op een later tijdstip bekend gemaakt

Zelf mee te nemen: gemakkelijk zittende (en voldoende warme) kleding (bv. een extra joggingbroek en extra sokken) een handdoek of yogamatje.

Kosten: € 330,00 met inbegrip van alle materialen, koffie/thee en lunch.