ik wil het anders…

/ik wil het anders…
ik wil het anders…2019-08-12T12:53:06+00:00

in een richting die beter past. Binnen de groep werkt ieder aan zijn eigen persoonlijke doelen en veranderwensen (op maat), maar zijn er ook gezamenlijke elementen die door allen goed te gebruiken zijn.

‘Ik wil het anders!’ is holistisch van opzet. Dat wil zeggen dat we werken vanuit lichaam en geest, mét lichaam en geest. Deelnemers ervaren daarmee hoe ze een betere balans vinden en kunnen behouden. Ze zullen meer evenwicht ervaren en evenwichtiger keuzes leren maken. Dat betekent dat er naast aandacht voor theorie, ook ruim aandacht is voor de praktijk. We integreren technieken uit verschillende disciplines (w.o. positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie, mindfulness en yoga).

Een mens is meer dan wat hij denkt, voelt of doet. In ons leven, in wie wij zijn, hangt alles met alles samen. Ons denken met ons voelen, ons lichaam met onze geest. Van dit gegeven maken we gebruik in de verschillende werkvormen.

Na afloop: 

→ voel je je zekerder van jezelf en heb je zicht op wat je wilt bereiken

→ ervaar je meer zelfvertrouwen om dit succesvol aan te pakken

→ werk je stap voor stap en planmatig toe naar verandering

→ weet je hoe je jezelf (terug) in balans kunt brengen (lichamelijk, geestelijk, gevoelsmatig)

→ ervaar je meer tevredenheid over jezelf (een groter gevoel van eigenwaarde) en geluk in

    het algemeen

Dus, als je vindt dat het nu tijd is om een pas op de plaats te maken en na te denken over de keuzes in je leven, dan is dit je kans. Overzie wat het leven je tot nu toe heeft gebracht en maak daarin opnieuw je keuzes. Werk aan een positieve toekomst voor jezelf. Voel je evenwichtig en in balans. Je bent het waard!